توسعه صنايع‌دستي زنجان با موفقيت همراه بود

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان زنجان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي از اهميت بسياري در اين معاونت برخوردار است.

شاپور سليمان پور با اشاره به اينکه اين معاونت رابطه تنگاتنگي با سازمان صدا و سيما داشته، افزود: توليد سريال‌هايي با موضوع هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي، پخش مستند و کليپ‌هاي ميان برنامه‌اي بخشي از همکاري‌هاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌‌دستي با سازمان صدا و سيماي استان زنجان است.

وي ادامه داد: اين معاونت همچنين بيش از 80 درصد از تفاهم‌ نامه‌هاي ملي و 100 درصد از تفاهم نامه‌هاي استاني را در سال 88 اجرا کرده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان زنجان تصريح کرد: از ابتداي سال امکان حضور صنعتگران اين استان را در همايش‌هاي مختلفي از جمله همايش زن و اشتغال و همايش نخبگان استان فراهم شده است.

وي با بيان اينکه در سال 88 بيش از يک‌هزار و 500 فقره گواهينامه آموزشي به هنرجويان اعطا شده، افزود: علاوه بر آموزش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي پيشينه و تاريخچه 18رشته از صنايع‌ستي بومي و هويت دار اين استان همراه با ترجمه آن به زبان انگليسي نيز بر روي سايت اداره کل ميراث فرهنگي زنجان قرار گرفت.

اين مقام مسئول معرفي صنايع‌دستي از طريق تريبون‌هاي نماز جمعه را از ديگر فعاليت‌هاي اين معاونت در حوزه توسعه و ترويج دانست و تأکيد کرد: ايجاد بانک اطلاعاتي نقوش صنايع‌دستي استان زنجان در رشته‌هاي هويت دار، برگزاري تورهاي صنايع‌دستي و گردشگري، مستند سازي لباس‌هاي محلي و عشايري و همکاري تنگاتنگ با اداره کل امور بانوان و خانواده استانداري زنجان داشته است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي زنجان يادآور شد: شناسايي و خريداري اشياء موز‌ه‌اي از هنرمندان، برگزاري آزمون‌هاي مربيگري و تکميل نقايص بيش از هفت پرونده ثبتي در ميراث منقول و معنوي نيز در سال جاري صورت گرفت.
112/



انتهای پیام/

کد خبر 1388121736